Rahoitus

SNORKEL RAHOITUSRATKAISUT

Tarjoamme Snorkel henkilönostin hankinnan rahoitusmuotoina Rahoitusleasing sekä osamaksukaupan ratkaisuja.
Toimimme yhteistyössä kaikkien tunnetuimpien rahoitusyhtiöiden kanssa. Rahoituspäätöksen saamme useimmiten Teille välittömästi joten Snorkel nostimenne hankinta on erittäin helppoa ja nopeaa.

Rahoitusleasing nostinkaupan rahoitusmuotona

Rahoitusleasing on joustava ja edullinen rahoitusmuoto, jolla voidaan rahoittaa sekä uusia ja käytettyjä nostimia. Rahoitusleasing sopii niin yksityisille yrityksille kuin julkisten hankintojen rahoittamiseen.
Rahoitusleasing sopimusaikana asiakas maksaa kiinteää kuukausierää, jolla hän saa käyttöoikeuden tuotteisiin. Sopimusaika voi olla 12 – 72 kuukautta.
Sopimuskauden umpeuduttua asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa sopimuskohde sopimuskauden alussa sovitulla jäännösarvolla.

Rahoitusleasing etuja:

-Rahoitusleasing ei vaadi reaalivakuuksia tai etukäteismaksua ”käsirahaa”, eikä sido yrityksen käteisvaroja ja jättää siten mahdollisuuksia tuleviin hankintoihin.
-Rahoitusleasing antaa mahdollisuuden tehdä kiireellisiä hankintoja nopeasti ja joustavasti silloinkin, kun yrityksen investointibudjetti ei sitä salli.
-Rahoitusleasing on hinnaltaan kilpailukykyinen rahoitusmuoto, jolla on myös verotuksellisia etuja. Asiakasyritys voi vähentää verotuksessaan täysmääräisinä kaikki sopimuskauden aikana maksamansa vuokrat.

Osamaksukauppa nostinkaupan rahoitusmuotona

Perinteinen osamaksukauppa soveltuu uusien ja käytettyjen nostimien hankintaan.
Osamaksukaupassa asiakas suorittaa etukäteen vähintään 10% osuuden laitteen hankintahinnasta jonka jälkeen osamaksukauppasopimus tulee voimaan. Sopimuskauden pituus on yleensä 24-60 kuukautta. Koneen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle osamaksusopimuskauden jälkeen.

Simeri
Huolto 24/7
020 770 5820